Venø Klit Camping

Velkommen til Venø Klit Campings hjemmeside

 

Vigtigt nyt vedrørende Corona situationen
Vi har fulgt Corona situationen og forsøger at forholde os til de statsligt udmeldte anvisninger. Dette skylder vi hinanden.
Camping er ikke en livsform, hvor det er nødvendigt at være samlet i større grupper. Myndighedernes anvisning om højst at være 10 personer samlet, gælder både indendørs og udendørs arrangementer.
Vi har haft situationen op til overvejelse og har besluttet, at Venø Klit Camping lukker ned. 
Det betyder at vi fra d. 24. marts og frem til og med mandag d. 13. april lukker Venø Klit Camping for alle gæster, besøgende og campister uden relation til foreningen Venø Klit.
Dette gøres for at beskytte foreningen og for at undgå en øget risiko fra gæster, besøgende og korttidscampister, i disse tider hvor alle bedes om at begrænse deres færden.
Venø Klit anbefaler at følge denne vejledning, som gælder for alle, uanset om de er på camping eller ej:
https://www.sst.dk/da/viden/smitsomme-sygdomme/smitsomme-sygdomme-a-aa/coronavirus/spoergsmaal-og-svar
Hold dig opdateret om Corona virus på:
Politiets information om Corona
Den myndighedsfælles hotline: 7020 0233
 

VENØ KLIT CAMPING er en naturskøn og børnevenlig campingplads uden den store luksus - men alt meget velfungerende.

Dejlig ø-ferie med fred og idyl, hvor man rigtig kan slappe af fra hverdagens stres og jag.

Venø Klit Camping har reserveret fine pladser ned til stranden i læsiden af øen til "løsliggere"/gæster til lave priser.

 

STRANDEN

Stranden er børnevenlig og med badebro. Børnene hygger sig i fulde drag med at lege ved stranden og fange krabber og rejer.

Man kan samle sine egne østers og blåmuslinger ved strandkanten til grillen eller købe en friskfanget hummer af de lokale fiskere.

 

SEVÆRDIGHEDER

På Venø har vi Danmarks mindste kirke, som blev restaureret i 2016 for over 4 millioner kr. Det er absolut et besøg værd.

Derudover har vi "Venøsund" Danmarks mindste fungerende færge i drift. Oplev færgemuseet (i færgeskuret) ved den lille hyggelige havn.

Læs mere på www.venoe.dk 

 

GÅ- OG CYKELTURE I NATUREN.

Her er mange muligheder for gå eller løbeture i den dejlige natur med skov, skæve forblæste træer uden løv, lyngbakker, skrænter og strande.

Eller hvad med en god cykeltur og betragte dyrelivet med fasaner, harer og rådyr.

 

KANO / KAJAK.

Har du en kano eller kajak med, er der mulighed for at sejle øen rundt. Mindre sejlture kan også gøre det og måske du er heldig at se sælerne sole sig på Bradser Odde på Nordøen.

Har du brug for hjælp eller spørgsmål, kan du altid kontakte vore venlige og imødekomne fastliggere.